Impressie TT Camping

Historie:
TT Camping Halenshof is een camping welke reeds jaren een begrip is in de wijde omgeving van het TT circuit.
Niet alleen is de camping erg netjes en goed onderhouden,  maar ook het terrein heeft een prima bodem, welke haar perfect maakt voor tenten en caravans.

Sfeer:
’s Avonds zijn er vaak barbecues en is het natuurlijk groot feest, zeker in de TT week wanneer de mensen weer van heinde en verre toestromen naar Assen. Er heerst op de camping altijd een fijne en prettige sfeer en een ieder voelt zich op zijn of haar gemak. Of het nu gaat om een Duitse motor enthousiast of een Engelse biker, ze komen allemaal om de sfeer van de Dutch TT te proeven en te genieten van wat TT camping “Halenshof” haar gasten te bieden heeft.

Impressie TT Camping Halenshof

Ligging:
Veel mensen komen naar TT Camping “Halenshof” om  zo dicht mogelijk bij het circuit te kunnen overnachten en natuurlijk voor de gezelligheid die deze camping biedt. De gemoedelijke sfeer wordt alom gewaardeerd door TT gangers. Er is de gehele dag iemand aanwezig om een oogje in het zeil te houden, ook als u naar de race bent, dat is wel zo veilig!

Afstand tot TT:
De camping ligt op slechts een steenworp afstand (10 minuten lopen) van het TT circuit in Assen. Hierdoor is het een top locatie om te overnachten voor de race.

Mocht u speciale wensen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!